Gigi Becali şi-a cumpărat unul dintre cele mai puternice şi mai rapide SUV-uri de pe piaţă – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 31 iul. 2019 Știri auto

Gigi Becali (61 de ani) este cunoscut pentru faptul ca nu se uita la bani cand vine vorba de maşini. Cea mai recventă achiziţie din garajul său este un Bentley Bentayga 2019, care costă aproximativ 250.000 de euro. 

GALERIE FOTO

Bentley Bentayga este considerată una dintre cele mai luxoase, mai puternice şi mai rapide SUV-uri de pe piaţă. SUV-ul de 2,5 tone poate să ajungă la 100 km/oră în doar 4 secunde şi atinge o viteză maximă de 301 km/oră. 

Bentayga este animat de un W12 twin-turbo de 6,0 litri, cu 608 ca-putere şi 900 Newtoni-metru, conectat la roţi prin intermediul unei transmisii automate ZF cu opt trepte. Puterea este împărţită tuturor celor patru roţi printr-un sistem de tracţiune integrală.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide