Gimnasta Larisa Iordache, agent la Poliția Rutieră. Cum a fost prima ei zi pe stradă?

Autor: ProMotor 10 apr. 2020 Știri auto

Gimnasta Larisa Iordache a devenit agent la Poliția Rutieră. Sportiva legitimată la CS Dinamo, club aflat în subordinea Minsiterului Afacerilor Interne, a fost nevoită să lucreze ca polițist rutier din cauza lipsei de personal.

GALERIE FOTO

Larisa Iordache a postat fotografia în care apare îmbrăcată în agent de poliție pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Sportiva a fost obligată să iasă pe stradă pentru că Poliția Română resimte lipsa personalului care să asigure respectarea prevederilor ordonanțelor militare care restricționează circulația persoanelor, scrie Prosport.

Gimnasta obișnuită să-și facă numărul la aparate în cursa pentru medalii trebuie de acum să facă ordine în trafic.

Iei amendă dacă mergi la părinți să le duci produse pentru masa de Paște? Poliția răspunde

“Am schimbat costumul de gimnastă în uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toți oamenii care în perioada acesta dificilă sunt la muncă sunt în pericol. Pentru a opri acest virus, trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră”, a scris Larisa.

Cum a fost ziua ca agent la Rutieră?

Aceasta a povestit că ziua de lucru a început foarte devreme cu instructajul făcut la secția de poliție la care s-a prezentat.

“Sunt șocată de faptul că unii oameni nu înțeleg cât de gravă este situația. Eu îi rog să respecte regulile și să aibă grijă de sănătatea lor și a celor dragi”, a explicat Larisa Iordache pentru Aerpres.

Imaginea cu Larisa îmbrăcată în uniforma de polițist a stârnit un val de reacții negative din partea celor care nu au înțeles mesajul gimnastei, care au acuzat-o că a sărit etapele necesare formării. “Este urât să jigniți și să faceți un om în toate felurile și voi să stați în casă sau să vă plimbați pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru”, a reacționat tânăra polițistă pe pagina ei de Facebook.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide