Glume care se fac pe seama noii Dacia Spring și cum îi iau fanii apărarea

Autor: Promotor 17 mart. 2021 Știri auto

Dacia Spring a împărțit lumea auto în două tabere. Mulți fac glume pe seama performanțelor sale. Și mai mulți îi sar în apărare, dornici să o aibă în parcare.

GALERIE FOTO

Performanțele noii Dacia Spring au provocat un val de glume în mediul online. “Alte mașini pot merge cu 125 km/h cu spatele”, susține un utilizator de Facebook după ce a aflat viteza maximă a primei Dacia electrice. “Nu ai nevoie de mai mult în oraș!”, i se răspunde.

“În depășire, îi dau curent de la telefon ca să prindă putere și să nu rămână fără autonomie”, glumește un user. Doar 45 de cai putere are micuța Dacia.

“Se poate achiziționa din orice magazin de jucării. E simpatică foc!”, spune încântat unul dintre cei care sunt tentați să-și cumpere o Dacia cu emisii zero. Alții îl pun în gardă: “Va fi foarte ușor de furat. O iei la subraț și fugi cu ea”. Spring măsoară doar 3,73 metri în lungime și cântărește 955 de kilograme.

Un posesor de Matiz se laudă că mașina lui e mai rapidă. “Ajunge de la 0 la 100 în 17 secunde.” Dar cel mai probabil, nu ajunge de la 0 la 50 km/h în 5,8 secunde ca Spring de la Dacia. Are nevoie însă de puțin peste 19 secunde pentru a ajunge de pe loc la 100 km/h, în drumul său spre viteza maximă de 125 km/h.

“Ajunge la viteza maximă doar dacă șoferul nu se plictisește sau nu adoarme între timp”, se amuză unul dintre utilizatori. Mulți alții îi reamintesc că nu există orașe cu limite de viteză de 100 km/h.

Glume pe seama noii Dacia Spring. Unii nu s-au prins că e electrică

Dacia Spring pare mașina care îi va face pe șoferi mai calmi în trafic: “Dacă te cerți cu cineva, nici n-ai cum să fugi cu ea!”

“Bine că aveți toți Tesla și faceți nazuri la Dacia”, le reproșează un tânăr celor care se amuză pe seama celei mai accesibile mașini electrice din Europa.

“E perfectă pentru cei care fac o vizită la benzinărie ca să bage motorină de 10 lei”

Nu toată lumea a înțeles însă, că are în fața ochilor o mașină electrică. “Dacă bagi benzină bună, fuge mai repede!”, susține un utilizator. Și nu, nu face o glumă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide