A montat un GoPro în interiorul unei roți pentru vedea ce se întâmplă în timpul unui burnout – VIDEO

Autor: ProMotor 22 aug. 2020 Știri auto

GoPro este cea mai versatilă cameră video. Folosită în general pentru imagini în mișcare și sporturi extreme, ea poate fi montată în cele mai neobișnuite locuri, păstrându-și totodată calitatea imaginii.

Este atât de mică încât cineva a montat-o în interiorul unei anvelope pentru a vedea ce se întâmplă în timpul unui burnout. A montat suportul pe jantă, a pus cauciucul peste ea, a umflat anvelopa cu aer, a pus roata pe mașină și i-a dat talpă. Ce s-a întâmplat este uimitor. Camera a reușit să surprindă momentul exploziei.

Ce-i drept, la finalul experimentului camera s-a dezmembrat, însă cardul a reușit să păstreze informațiile așa că putem vedeam momentul în care anvelopa a cedat.

VIDEO

Despre camerele GoPro

GoPro. Inc. (comercializat ca GoPro și uneori stilizat ca GoPRO) este o companie americană fondată în 2002 de Nick Woodman. Aceasta produce camere de acțiune și dezvoltă propriile aplicații mobile și software de editare video. Fondată ca Woodman Labs, compania s-a concentrat în cele din urmă camere de acțiune și, ulterior, pe software-ul de editare video. Firma are sediul în San Mateo, California.

Nick Woodman a fost motivat să producă această cameră după o călătorie în care urma să facă surfing, în anul 2002, în Australia, în care spera să capteze fotografii de înaltă calitate, dar nu a putut pentru că fotografii amatori nu s-au putut apropia suficient de mult de locul unde se aflau surferii.

Numele „GoPro” a apărut întrucât Woodman și prietenii săi de surfing aspirau să devină surferi profesioniști, asta pentru că „going pro” era scopul final și singurul mod de a fi filmat pe apă la acea vreme.

Sursă: Warped Perception / YouTube

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Warped Perception / YouTube



Comentarii
Inchide