GUMBALL 3000 ajunge la Bucureşti. Când şi unde poţi vedea supercar-urile şi vedetele participante la ediţia din 2016

Autor: ProMotor 05 mai 2016 Știri auto
GUMBALL 3000 ajunge la Bucureşti. Când şi unde poţi vedea supercar-urile şi vedetele participante la ediţia din 2016

 


Celebrul raliu Gumball 3000 ajunge la Bucuresti în acest weekend. Peste 120 de super masini vor trece linia de sosire la Bucuresti, după ce au parcurs un traseu incredibil prin 11 ţări din Europa. Startul s-a dat la Dublin pe 30 aprilie. Printre participanţii la raliu, veniţi din toată lumea, se numără şi celebrul DJ AFROJACK, rapper-ul EVE, starurile hip hop BUN B şi THE ALCHEMIST, actorul principal al serialului Baywatch DAVID HASSELHOFF, şoferii de curse de Formula 1 DAVID COULTHARD şi JEAN ALESI, artistul din New York FUTURA şi icon-ul skateboarding-ului TONY HAWK.

Fiecare oraş participant la Gumball 3000 – editia 2016- gazduieste o expoziţie spectaculoasă de maşini care reprezintă „istoria automobilului” de la maşinile clasice, de epocă, la cele moderne de azi, incluzând: Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin, Koenigsegg, Jaguar, Bentley şi Rolls Royce, alături de cele cu un concept futurist.

În 2016 Gumball 3000 pregateşte fanilor o mulţime de surprize. Raliul va porni din Dublin iar linia de finish va fi în Piaţa Constituţiei, unde vor avea loc concerte şi petreceri pe parcursul a două zile. 

PROGRAM BUCURESTI

Vineri – 6 mai

5PM – 10PM – SOSIREA MASINILOR LA BUCURESTI

Sambata – 7 mai

10AM – 4PM Expozitie de masini

4PM – 6PM – Parada masinilor si vedetelor  

Istoria Gumball 3000

Aflat deja la cea de a 17-a ediţie, Gumball 3000 a avut loc pentru prina dată în anul 1999. El s-a născut din dorinţa fondatorului Maximillion Cooper de a combina activităţile sale preferate într-un singur eveniment de proporţii.

Reprezentaţi de seama din lumea sporturilor extreme, fashion şi muzică şi-au unit forţele şi creativitatea pentru a crea o nouă mişcare, exprimată sub forma unui raliu exclusivist în care se poate participa doar cu maşini de lux. Oricine este proprietarul unui supercar şi îşi poate permite preţul intrării în competiţie (35.000 de lire) se poate încrie în Gumball 3000.

Împreună cu un anturaj de personalităţi şi vedete, Maximillion şi-a început visul prin a conduce maşini exotice şi prin a organiza petreceri legendare.

Raliul a fost un succes încă de la prima ediţie, în 1999 Maximillion prezentând lumii un nou concept, un raliu care exprima un stil de viaţă. Denumit Gumball 3000, acesta se întindea pe o distanţă de 3000 de mile (4800 km) şi incorpora muzica, sporturi precum skateboarding, BMX şi rollerblading, precum şi colecţii inedite de haine.


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide