Gunoieri, filmați când blochează o mașină cu tomberoane – VIDEO

Autor: George Cristea 28 oct. 2020 Știri auto

Trei gunoieri au fost filmați în timp ce blochează o mașină cu tomberoane. Potrivit proprietarilor mașinii, acest lucru se întâmplă periodic, de mai bine de zece ani.

Intră în Galeria FOTO

Trei gunoieri au fost filmați în suburbiile orașului Manchester în timp ce blocau o mașină cu 11 tomberoane de gunoi. Pe filmare se aud și vocea unui dintre i, care-i îndeamnă pe ceilalți să „blocheze nenorocita aia de mașină”. Imaginile îi arată pe cei trei blocând mașina – o Toyota Yaris – cu tomberoane după ce acestea au fost golite în mașina de colectare a gunoiului.

Gunoieri filmați cum blochează o mașină. Ce măsuri s-au luat?

Proprietarii mașinii, un cuplu de vârsta a treia care nu a dorit să fie identificat, au declarat că astfel de incidente s-au întâmplat periodic în ultimii zece ani. Potrivit fiicei acestora, aceste incidente au început după ce gunoierii au lăsat mai multe tomberoane în spatele mașinii și au fost rugați să le depoziteze la locul lor, în capătul aleii. De atunci, incidentul s-a repetat la fiecare 4-6 săptămâni. Pare ceva personal, în genul ”le punem unde vrem noi”.

Cei doi bătrâni s-au săturat de astfel de tratament, dar nu doresc să escaladeze conflictul. Fiica lor este, însă, de altă părere, considerând că e vorba de comportament abuziv. Aceasta a depus o plângere la primărie, iar un purtător de cuvânt a recunoscut că așa ceva „este inacceptabil”. Autoritățile au promis o investigație, după care au anunțat că și-au cerut scuze celor doi bătrâni pentru comportamentul gunoierilor.

Trebuie să recunoaștem că gunoierii nu sunt tocmai oamenii cu care ți-ai dor să ai un conflict. Dacă cei britanici s-au jucat puțin cu tomberoanele, cei din Drumul Taberei au ridicat puțin ștacheta. Găsind o mașină parcate necorespunzător, aceștia au deșertat la propriu tomberoanele pe mașina contravenientului. Pe de altă parte, cei doi bătrâni din Manchester nu făcuseră nimic greșit, iar mașina lor nu încurca pe nimeni.

sursa: Mirror

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide