Cum arată primul Harley Davidson cu un sistem multimedia specific mașinilor

Autor: ProMotor 12 apr. 2020 Știri auto

Harley Davidson primește un sistem multimedia specific mașinilor. Constructorul american de motociclete își va echipa mai multe modele din gamă cu Android Auto.

GALERIE FOTO

Sistemul multimedia Boom GTS al motocicletelor Harley Davidson va permite conexiune Android Auto. Aceasta va fi disponibilă în echiparea standard la toate modelele Touring, CVO și Trike, începând cu anul viitor.

Vestea îi vizează și pe posesorii de versiuni mai vechi, fabricate începând cu anul 2014 și echipate cu sistemul multimedia Boom! Box 6.5GT. Actualizarea se poate realiza începând cu vara acestui an. Posesorii de Harley pot apela la ajutorul unui dealer sau pot realiza singuri update-ul.

Boom Box GTS permite deja conexiune Apple CarPlay, care necesită însă folosirea unui accesoriu de tip cască.

Cum funcționează Android Auto la motocicletele Harley Davidson?

Utilizatorii de Android vor putea accesa astfel muzica preferată, hărțile Google cu rutele selectate și vor putea interacționa cu Asistentul Google, exact așa cum fac șoferii la bordul mașinilor lor. Sistemul multimedia cu Android Auto este redat pe un ecran cu diagonala de 6,5 inci.

Citește și:

Harley-Davidson lansează motocicleta electrică pentru tinerii preocupaţi de problemele mediului

Suprafața din sticlă Corning Gorilla Glass, rezistentă la zgârieturi, poate primi comenzi tactile și atunci când utilizatorul poartă mănuși.

Android Auto este disponibil în 36 de țări printre care și România.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide