HELL Energy Drink pe grila de start a Formulei 1

Autor: Dan Vache 14 mai 2009 Știri auto

Contractul a fost semnat la sediul echpei AT&T Williams de la Oxford, în prezenţa lui Sir Frank Williams, fondatorul echipei, şi a lui Tomas Grosch, Director de Strategie şi Dezvoltare  HELL Energy Drink.
Contractul intră în vigoare începând din acest weekend când echipa AT&T Williams va purta însemnele noului partener oficial HELL Energy Drink la Grand Prix-ul Spaniei din Barcelona.

Hell Energy Drink pe grila de start a Fromulei 1Sfidând climatul economic nefavorabil, semnarea parteneriatului este unul dintre puţinele contracte semnate, în ultima vreme, la nivel de constructor de F1. Prin semnarea acestei înţelegeri HELL Energy Drink devine un nume important in Formula 1. Conform contractului, brandul va avea vizibilitate maximă pe circuitele de Formula 1.

HELL devine bautura oficiala a pilotilor si a echipei, iar logoul brandului va fi inscriptionat pe aripa din spate a masinilor AT&T Williams. De asemenea, echipa care se va ocupa de realimentarea maşinilor va avea inscripţionat pe costume dar şi la boxe emblema cu flăcările iadului caracteristice brandului.

„Sunt încântat să semnez acest nou parteneriat cu HELL Energy Drink. Astfel putem oferi o platformă solidă pentru obiectivele internaţionale de business comune HELL Si AT&T Williams şi am încredere ca programul lor de marketing se va dezvolta eficient. Formula 1 reprezintă adrenalină, viteză, energie, concentrare şi nerv iar HELL Energy Drink oferă toate acestea la un loc.” , a declarat Sir. Frank Williams, fondatorul echipei AT&T Williams.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide