Henry Ford Celebration Weekend vine cu oferte speciale pentru noile modele Ford

Autor: Dan Vache acum 7 ani Știri

În weekend-ul 26-27 iulie, showroom-urile Ford Proleasing Motors din Ploieşti, Buzău şi Târgovişte vor fi gazdele evenimentului aniversar dedicat împlinirii a 150 de ani de la naşterea lui Henry Ford, fondatorul Ford Motor Company.

În cadrul evenimentului vor putea fi descoperite inovaţiile de astăzi care au fost inspirate de Henry Ford, cel mai recent dintre ele fiind motorul EcoBoost 1.0 litri, premiat pentru al doilea an consecutiv Motorul Internaţional al Anului. Henry Ford spunea că “viziunea fără execuţie nu este decât halucinaţie” şi că “nu poţi clădi o reputaţie doar pe ceea ce intenţionezi să faci”.

Sistemul de asistenţă la păstrarea benzii, sistemul de avertizare a unghiului mort, asistenţa activă la parcare, sistemul Active City Stop pentru prevenirea coliziunilor, sistemul hands-free de deschidere automată a hayonului, sistemul de control avansat al cuplului motor, sistemul de comandă vocală sau cel de recunoaştere a semnelor de circulaţie sunt doar câteva dintre tehnologiile inovative Ford care pot fi testate la eveniment.

Cei interesaţi să achiziţioneze un autoturism Ford în leasing, cash sau în varianta buy-back, pot profita de oferta specială Henry Ford Celebration Weekend pentru Ford Fiesta, Ford Kuga, Ford Focus, Ford Transit si Ford B-MAX, cu oferte unice pentru motorizările EcoBoost 1.0.Comentarii
Inchide