Honda Civic Type R 2020 – Ce au schimbat japonezii

Autor: Elena Luchian 10 ian. 2020 Știri auto

Honda Civic Type R a fost supusă unei actualizări vizuale. Și gama NSX vine cu o noutate: apare în gamă o culoare nouă. Ambele au fost prezentate la Salonul Auto de la Tokyo.

GALERIE FOTO

Fanii Honda au primit vești bune la început de 2020. Honda Civic Type R a fost expusă la Tokyo în culoarea exclusivă Boost Blue. La interior, mașina a primit un volan îmbrăcat în Alcantara și un nou schimbător de viteze. Japonezii au aadus la bord și Active Sound Control, care reproduce în boxe sunetul evacuării.

Sistemele de asistență Honda Sensing sunt incluse în echiparea standard indiferent de nivelul de echipare.

Constructorul nipon anunță o direcție îmbunătățită și amortizoare care asigură mai mult confort.

Honda nu a operat nicio modificare la nivelul motorului, astfel că mașina este pusă în mișcare de aceeași unitate turbo de 2.0 litri cu patru cilindri, care dezvoltă 320 de cai putere și un cuplu de 400 Nm, expediați către puntea din față prin intermediul unei transmisii manuale cu șase trepte. Mașina este echipată și cu diferențial cu alunecare limitată.

Șoferul de Civic Type R poate alege în continuare unul dintre cele trei moduri de rulare disponibile: Comfort, Sport și +R, care schimbă comportamentul suspensiei, al direcției și al accelerației.

Și în gama Honda NSX a apărut o noutate. Hibridul cu trei motoare electrice va putea fi comandată de acum și cu noua culoare exterioară Indy Yellow Pearl II.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Honda



Comentarii
Inchide