Honda CR-V Hibrid va debuta la Salonul Auto de la Paris 2018

Honda CR-V Hibrid va debuta la Salonul Auto de la Paris 2018

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

În anticiparea Salonului Auto de la Paris 2018, Honda a anunţat gama de produse ce va fi expusă la stand-ul său. Maşinile expuse vor include noul CR-V Hibrid, ce îşi face debutul pe piaţa Europeană, modelul reînoit şi îmbunătăţit HR-V, şi un Civic Type R ‘Art Car’ customizat.

Honda a anunţat datele oficiale de consum şi emisii CO2 pentru noul CR-V Hibrid. Sub ciclul combinat al testului revizuit NEDC, modelul cu tracţiune faţă al SUV-ului benzină-electric de 184CP (135 kW) a obţinut emisii CO2 de 120g/km şi medie oficiala (combinată) de consum de 5.3l/100km (53.3mpg). Varianta cu tracţiune integrală are emisii CO2 de 126g/km şi consum mediu (combinat) de 5.5 l/100km (51.4 mpg).

CR-V Hibrid va fi însoţit de modelele pe benzină, prezentând o gama variată de echipari, inclusiv versiunea nouă cu şapte locuri. Cea mai recentă evoluţie a popularului SUV compact Honda CR-V a fost proiectată pentru a fi cea mai practică, confortabilă şi rafinată Honda CR-V de până acum.

În fruntea schimbărilor de design se află interpretarea mai definită a grilei Honda în formă de aripi extinse, conţinând un panou cromat high-gloss închis deasupra grilei frontale. Lentilele proiectoare şi luminile LED pe timp de zi sunt de asemenea acum standard pe întreaga gamă. La lansare, modelul HR-V 2019 va fi echipat cu un motor de 1.5-litrii i-VTEC 130CP, însă gama va fi extinsă în primăvara anului viitor cu opţiunea unei echipări mai sportive de VTEC TURBO 1.5-litri 182CP.

În căutarea unui Civic Type R cu o înfăţişare cu adevărat memorabilă, Honda a colaborat cu şcoala de design Japonez, Human Academy Europe, bazată în Franţa, pentru a prezenta o adevarată provocare studenţilor săi. Competiţia a încurajat design-uri ce vizualizează o “Maşină-Artă” inspirată din Manga japoneză, urmând ca design-ul câştigător sa fie aplicat întregii maşini.

 Comentarii
Inchide