Hoții au spart mașina Poliției. Ce obiecte au reușit să fure

Autor: Daniel Samoilă 11 dec. 2021 Știri auto
Hoții au spart mașina Poliției. Ce obiecte au reușit să fure

Mașina lui polițist din Constanța a fost spartă de hoți. Aceștia au reușit să fure mai multe obiecte personale ale sale.

Concret, hoții au furat geaca polițistului, o stație de emisie-recepție și procesele verbale de constatare a contravențiilor.

În cele din urmă, hoții au fost prinși și arestați preventiv pentru 30 de zile. La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa s-au făcut verificări în legătură cu bunurile lăsate de polițist în mașină.

Hoții au furat mai multe obiecte din mașina unui polițist

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 23 spre 24 noiembrie 2021, după cum a transmis IPJ Constanța, scrie news.ro.

Trei bărbați au spart geamul mașinii polițistului și au furat obiectele personale ale acestuia. Cei trei hoți au fost identificați și prinși pe 30 noiembrie.

“Cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa, iar la data de 30 noiembrie, au fost identificaţi trei bărbaţi, de 20, 21 şi 37 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor.

În sarcina bărbaţilor de 20, respectiv 37 de ani au fost probate mai multe fapte de furt calificat, prin acelaşi mod de operare, iar în ceea ce-l priveşte pe bărbatul de 21 de ani, acesta este cercetat pentru complicitate la săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat”, anunță IPJ Constanța.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide