Hoții s-au răzgândit! Unde a fost găsită mașina furată a lui Stalin?

Autor: Elena Luchian 30 dec. 2019 Știri auto

S-a găsit mașina furată a lui Stalin! Limuzina blindată dispăruse din garajul unui oligarch rus, aflat în nordul Moscovei, în noaptea de 26 spre 27 decembrie.

Intră în galeria foto

Hoții, încă neidentificați de poliție, au abandonat limuzina ZiS-115 într-un alt garaj, aflat tot în Moscova. Nu se cunosc nici motivele pentru care cei șase bărbați, care au pătruns în garajul securizat și au urcat mașina pe platformă, au ales această soluție.

Autoritățile de la Moscova încearcă să dea de urmele grupului de hoți. Poliția a preluat deja sistemul de supraveghere și studiază imaginile. Oamenii legii îi suspectează pe hoți că intenționau să reînmatriculeze ilegal automobilul și să îl vândă. Exemplarul extrem de rar este estimat la 2,5 milioane de euro.

Furtul a fost filmat în totalitate de camerele video aflate în garajul afaceristului Ruslan Tarpan, aflat în prezent, în arest la domiciliu. Acesta primise o notificare pe telefonul mobil, prin care era anunțat că automobilul a fost mișcat din loc. Tarpan și-a sunat un prieten și l-a rugat să meargă să verifice. Acesta a găsit garajul gol.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide