H&R Fiat 500

Autor: Andrei Nan 17 sept. 2007 Știri auto

Succesul incredibil de care a dat dovadă noul model Fiat, întreaga producţie pentru primul an de existenţă fiind complet epiuzată, a făcut ca cei de la H&R-Spezialfedern să se apuce mai repede de dezvoltatea unor accesorii speciale pentru Fiat 500.

Accesorile H&R dau noului model un aer aparte, fiind îmbunătăţite atât designul cât şi performanţele dinaminice. Cu o suspensie sport care oferă o gardă la sol redusă cu 30 de mm, H&R Fiat 500 beneficiază de performanţe superioare în ceea ce priveşte comportamentul maşinii în curbe – declară oficialii H&R. Fie că maşina rulează pe circuit sau în oraş, amortizoarele reglabile oferă atât rigiditatea, cât şi confortul necesar. Roţiile scoase în afară conferă maşinii un profil demn de invidiat, indiferent de mărimea roţii folosite. Jantele de 17" cu design retro, folosite de designeri H&R şi denumite "Desire", se intregrază perfect în desenul întregii maşini.

Accesorile H&R au fost create special pentru a da un aer de individualitate şi personalitate utilizatorilor de Fiat 500.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide