Șase sănii cu copii, trase de un microbuz. VIDEO filmat în apropierea Stațiunii Semenic

Autor: Marius Vișan 07 feb. 2022 Știri auto

Imagini cu un microbuz înmatriculat în Hunedoara, care trage şase sănii pe care se află copii şi adolescenţi

Microbuzul circula cu viteză redusă, pe un drum public, plin de zăpadă, dar şi de numeroase denivelări. ”Ăştia nu-s sănătoşi la cap”, afirmă o femeie din maşina din care a fost realizată filmarea, publicată de news.ro.

”Am trăit s-o văd şi pe asta. Cică trimiţi copilul în tabără …Chiar au înnebunit cu toţii????”, a scris, pe Facebook, un bărbat care a postat un clip video cu un microbuz care trage şase sănii pe care sunt copii şi adolescenţi.

Șoferul de microbuz se va alege cu o amendă cuprinsă între 870 și 1.160 de lei

Conform G4Media.ro, copiii tractați de microbuz aparțin șoferului și unor prieteni de familie. Pe de altă parte, în urma apariției în spațiul public a imaginilor, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au fost demarate verificări imediate, în vederea stabilirii locului în care s-a produs fapta și dispunerii măsurilor legale, au transmis duminică autoritățile.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că evenimentului s-a produs în 5 februarie, în jurul orei 14.00, pe DJ 582E, în apropierea Stațiunii Semenic.

Polițiștii au identificat conducătorul autovehiculului, în persoana unui bărbat, de 34 de ani, din județul Hunedoara. Acesta a fost invitat la sediul poliției, urmând a fi sancționat contravențional, pentru nerespectarea regulilor privind remorcarea, cu amendă cuprinsă între 870 și 1.160 de lei.

VIDEO

România este campioana Europei la numărul de decese din accidente rutiere, iar acest lucru are la bază lipsa educației rutieră.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Opinia Timisoarei / Youtube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide