Asfaltare de mântuială pe o stradă din Huși – FOTO

Autor: Marius Vișan 15 oct. 2021 Știri auto
Asfaltare de mântuială pe o stradă din Huși – FOTO

Un bărbat din Huşi a reuşit să determine autorităţile locale să asfalteze o stradă pe o porțiune de doar 25 de metri.

Asfaltarea a venit după ce timp de şapte luni bărbatul a depus numeroase reclamaţii. Acesta nu s-a aşteptat însă ca asfaltarea să se realizeze doar pe 25 de metri, din şoseaua principală până la imobilul unde locuieşte, scrie Adevărul.ro.

Reclamantul s-a săturat ca la fiecare ploaie să înoate la propriu prin noroaie. Prin urmare, a decis acum şapte luni să posteze imagini de pe strada cu pricina, însoţite de mesaje de genul: “Ruşine să vă fie. Să vă văd eu la cerşit voturi pe străzi. Am ajuns să îmi fac eu drumul singur, nesimţiţilor”.

Nimeni nu se aştepta însă la o asfaltare de doar 25 de metri

Mesajele din mediul online au stârnit reacţii aprinse de la toţi locuitorii din Huşi, iar într-un final, după şapte luni de postări, autorităţile locale au decis să reacţioneze. Au trimis pe strada amintită mai multe utilaje şi echipe, iar toată lumea credea că va avea loc în sfârşit asfaltarea la care visau.

Nimeni nu se aştepta însă la ce avea să urmeze. Asfaltarea s-a făcut într-adevăr, însă doar pe o porţiune de 25 de metri, din şoseaua principală fix până în poarta imobilului unde locuieşte Gabriel Romila. Imaginile surprinse acolo vorbesc, de altfel, de la sine.

Sursă foto: Vremea Nouă

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Vremea Nouă


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide