Hyundai derulează o campanie de rechemare în service, în România. Ce model este vizat?

Autor: Marius Vișan 22 dec. 2021 Știri auto

Hyundai Auto România a lansat o campanie de rechemări în service pentru 174 de autoturisme Hyundai Tucson fabricate în Cehia.

Hyundai derulează o campanie de rechemare în service, conform detaliilor mai jos menționate, prin informarea oficială a posesorilor autovehiculelor afectate.

Hyundai Auto România recomandă clienților notificați să se prezinte în cel mai scurt timp posibil în unitățile service autorizate pentru efectuarea gratuită a lucrărilor incluse de această campanie.

Este vorba de 174 de unități Hyundai Tucson. Posesorii de autovehicule Hyundai având dată de producție în anumite intervale au posibilitatea de a se adresa oricărui reparator autorizat Hyundai Auto România pentru o confirmare privind aplicabilitatea campaniei asupra unităților deținute.

Hyundai derulează o campanie de rechemare în service, în România

Campania se aplică strict anumitor autovehicule din modelele mai jos menționate, produse în intervalele mai jos precizate, identificate de către reparatorii autorizați Hyundai prin seria de șasiu.

Campanie rechemare service – verificare și/ sau înlocuire etrier dreapta spate la modelul Hyundai TUCSON NX4e, TUCSON NX4e (HEV și PHEV)

• Modele afectate: Hyundai TUCSON NX4e, TUCSON NX4e (HEV și PHEV);

• Nu influențează siguranță autovehiculelor afectate;

• Nu există incidente raportate de funcționarea necorespunzătoare a sistemului în cauza.

Vezi AICI lista cu exemplare vizate

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide