Hyundai dezvăluie primele informații despre noul Elantra N – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 24 nov. 2020 Știri auto

Hyundai prezintă primele detalii despre noul Elantra N. Cea de-a șaptea generație a modelului sedan de clasa compactă oferă un design impunător – specific diviziei „N”, dar și performanțe pentru o experiență dinamică de condus.

„Elantra N se remarcă prin intermediul performanțelor sportive oferite pentru un model sedan de clasa compactă”, a declarat Thomas Schemera, Executive Vice President and Head of Product Division – Hyundai Motor Group. „Autovehiculul se află momentan în etapă finală de testare și va putea fi descoperit de către pasionați în anul 2021.”

Hyundai Elantra N se află în etapă finală de testare

„Cuvintele pot descrie cu greu acest autovehicul incredibil care stabilește un nou punct de referință pentru gama Hyundai N. Mai multe informații despre Elantra N pot fi descoperite pe rețelele sociale Hyundai”, a menționat Till Wartenberg, Vice President and Head of N Brand Management & Motorsports Sub-division – Hyundai Motor Company.

Intră în Galerie Foto

Hyundai dezvăluie primele informații despre noul Elantra N - FOTO
Hyundai dezvăluie primele informații despre noul Elantra N – FOTO
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide