Hyundai obţine “iF Design Award” pentru al cincilea an consecutiv

Autor: Marius Vișan 11 feb. 2019 Știri auto
Hyundai obţine “iF Design Award” pentru al cincilea an consecutiv

Hyundai a obtinut o noua recunoastere internationala a viziunii de design. Modelul Palisade si conceptul Le Fil Rouge castiga „iF Design Award”, in cadrul categoriei „Automobile / Vehicles”.

Premiul recunoaste designul distinctiv al noului SUV Hyundai Palisade. Dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles 2018, modelul dispune de tehnologii avansate pentru siguranta si confort. La interior, habitaclul este intuitiv, orientat catre conducatorul auto, dar in acelasi timp spatios si elegant.

Cel de-al doilea castigator, modelul concept Le Fil Rouge, a debutat la Salonul Auto de la Geneva 2018. Vehiculul prezinta abordarea marcii in materie de design, pentru dezvoltarea viitoarelor modele ale gamei. Tema “Sensuous Sportiness” are la baza noua filosofie Hyundai, care armonizeaza elemente cheie de design, proportii, arhitectura, stil si tehnologie.

De peste 64 de ani, “iF Design” este recunoscut in toata lumea drept un simbol al excelentei in domeniu. Organizat de “iF International Forum Design GmbH”, evenimentul recompenseaza cele mai spectaculoase idei de design din diferite domenii. In cadrul editiei de anul acesta au participat companii din 50 de tari, cu 6.400 de produse inscrise, care au fost jurizate de o echipa formata din 67 de experti internationali.


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide