Hyundai prezinta cel de-al doilea model al nivelului de echipare „N Line”: i30 Fastback N Line – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Hyundai prezinta cel de-al doilea model al nivelului de echipare „N Line”. i30 Fastback N Line dispune de elemente de design preluate de la Divizia de Performanta Hyundai „N”. Printre acestea se numara bara de protectie cu accente de culoare gri, grila tip cascada si proiectoarele de ceata cu rame negre. Pentru a evidentia caracterul sportiv, pachetul „N Line” include spoilerul spate cu elemente cromate, regasit si pe i30 Fastback N, precum si o lampa triunghiulara de ceata si un sistem de evacuare cromat. Logo-ul „N Line” este pozitionat pe aripile laterale.

La interior, scaunele personalizate cu logo-ul „N”, volanul sport, precum si pedalele cu insertii metalice si schimbatorul de viteze „N” contribuie la o experienta placuta pentru conducatorul auto.

Setarile propulsorului pe benzina T-GDI de 1.4 litri, 140 CP – suspensia, raspunsul motorului si sunetul evacuarii – au fost modificate. Versiunea T-GDI de 1,4 litri, precum si cea diesel de 1,6 litri cu 136 CP sunt echipate cu anvelope Michelin PS4, jante din aliaj de 18 inchi si discuri de frana mai mari. Noua versiune 1,0 litri T-GDI de 120 CP integreaza jante din aliaj de 17 inchi.

Modelul Hyundai i30 Fastback N Line va fi disponibil in Europa la finalul anului 2018.

 Comentarii
Inchide