Hyundai prezinta cel de-al doilea model al nivelului de echipare „N Line”: i30 Fastback N Line – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 05 nov. 2018 Știri auto

Hyundai prezinta cel de-al doilea model al nivelului de echipare „N Line”. i30 Fastback N Line dispune de elemente de design preluate de la Divizia de Performanta Hyundai „N”. Printre acestea se numara bara de protectie cu accente de culoare gri, grila tip cascada si proiectoarele de ceata cu rame negre. Pentru a evidentia caracterul sportiv, pachetul „N Line” include spoilerul spate cu elemente cromate, regasit si pe i30 Fastback N, precum si o lampa triunghiulara de ceata si un sistem de evacuare cromat. Logo-ul „N Line” este pozitionat pe aripile laterale.

La interior, scaunele personalizate cu logo-ul „N”, volanul sport, precum si pedalele cu insertii metalice si schimbatorul de viteze „N” contribuie la o experienta placuta pentru conducatorul auto.

Setarile propulsorului pe benzina T-GDI de 1.4 litri, 140 CP – suspensia, raspunsul motorului si sunetul evacuarii – au fost modificate. Versiunea T-GDI de 1,4 litri, precum si cea diesel de 1,6 litri cu 136 CP sunt echipate cu anvelope Michelin PS4, jante din aliaj de 18 inchi si discuri de frana mai mari. Noua versiune 1,0 litri T-GDI de 120 CP integreaza jante din aliaj de 17 inchi.

Modelul Hyundai i30 Fastback N Line va fi disponibil in Europa la finalul anului 2018.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide