Hyundai prezinta i30 Fastback N. Noul model vine în două versiuni de putere: cu 250 şi 275 de CP

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Hyundai prezinta noul i30 Fastback N, inaintea premierei mondiale de la Salonul Auto de la Paris 2018. i30 Fastback N este cel de-al doilea model al Diviziei de Performanta Hyundai din Europa, dupa i30 N. Aproape 3.000 de unitati i30 N au fost vandute in prima jumatate a anului 2018 in Europa, dintre care 100 unitati First Edition in Germania, exclusiv online, in doar 48 de ore.

Noul model este propulsat de motorul turbo de 2.0 litri, lansat in premiera pe modelul i30 N, disponibil in doua niveluri de putere: pachetul „Standard” – 250 CP şi pachetul „Performance” – 275 CP. 

Ambele motorizari ofera un cuplu maxim de 353 Nm si o viteza de 250 km / h. Functia “overboost” mareste cuplul pana la 378 Nm. Versiunea de 250 CP accelereaza de la 0 la 100 km / h in 6,4 secunde, iar varianta de 275 CP in 6,1 secunde.

Instrumentarul de bord este disponibil in doua variante de sistem de infotainment:
– sistemul audio cu display, care beneficiaza de un ecran tactil LCD de 8 inch, o camera pentru marsarier integrata si conexiune Bluetooth;
– sistemul de navigatie cu ecran tactil de 8 inch si abonament gratuit pentru o perioada de sapte ani la serviciile LIVE. Ambele sunt compatibile cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto. Modul de afisare al ecranului specific gamei N ofera posibilitatea unor setari personalizate pentru motor, turatii si sunetul evacuarii.

Noul i30 Fastback N beneficiaza de tehnologiile de siguranta activa si asistenta la condus Hyundai SmartSense, care respecta standardele europene de siguranta: asistenta la coliziune frontala (echipament standard), sistemul de avertizare a conducatorului auto (echipament standard), asistenta la mentinerea benzii de rulare (echipament standard), asistenta pentru faza lunga (echipament standard) si functie inteligenta de avertizare asupra vitezei limita.

VIDEOComentarii
Inchide