Hyundai prezintă noul Santa Fe. Noua generație a SUV-ului are un design nonconformist – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 18 iul. 2023 Știri auto

Hyundai ne oferă primele imagini cu ceea ce urmează să fie noua generație a SUV-ului coreean. Noul model abordează o linie de design ieșită din comun.

Hyundai ne prezintă noua generație a SUV-ului Santa Fe, iar schimbările sunt considerabile. Modelul Santa Fe nu a mai primit un upgrade semnificativ din anul 2018, iar cum toată gama de modele Hyundai evoluează și capătă un aspect futurist, a venit vremea și pentru Santa Fe, relatează Carscoops.

La o primă vedere, noul model este mult mai pătrățos și mai robust decât mașina pe care urmează să o înlocuiască. Am putea spune chiar că ne aduce aminte de noul Land Rover Defender prin liniile sale foarte drepte, dar noul Santa Fe are destule elemente distinctive, cum ar fi farurile cu lumini de zi în forma literei H, dar și aripi evazate, bine sculptate.

Descrisă drept o schimbare „radicală” de la modelul existent, a cincea generație Santa Fe va fi dezvăluită în totalitate în august. Deocamdată, producătorul auto doar arată noul design al crossover-ului, despre care spune că a fost modelat de date mari colectate din noile trenduri de lifestyle.

Hyundai Santa Fe are parte de o restilizare importantă

Producătorul auto spune că generația a cincea a lui Santa Fe are un ampatament lung și hayon lat pentru a oferi proprietarilor mult spațiu de încărcare. Deși nu a dezvăluit încă volumul interior, Hyundai susține că scaunele complet pliabile de pe al doilea și al treilea rând vor oferi spațiu interior „de vârf”.

În comparație cu exteriorul industrial, cu design destul de cubic, interiorul este mai organic, dar păstrează aceeași temă a literei H, lucru care a ajutat designerii să maximizeze spațiul din cabină. De asemenea, tapițeriile colorate și ornamentele din lemn oferă interiorului, cel puțin la nivel vizual, un aer de calitate sporită. Și, la fel ca orice mașină modernă, noul Santa Fe este echipat cu două ecrane de 12,3 inch, ambele amplasate sub aceeași foaie de sticlă.

Deocamdată nu cunoaștem date referitoare la motorizări și configurații. Pentru acest lucru va trebuie să așteptăm până în luna august a acestui an, atunci când Hyundai va dezvălui mașina pe canalul său de YouTube.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide