Hyundai Romania derulează rechemări în service pentru modelul Santa Fe

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto
Hyundai Romania derulează rechemări în service pentru modelul Santa Fe

Începând de pe 5 decembrie, Hyundai Romania derulează o campanie de rechemare în service pentru modelul Santa Fe produs de la 1 septembrie 2017 până la 14 august 2018. 

Posesorii de autovehicule Hyundai având data de producţie în intervalele precizate au posibilitatea de a se adresa oricărui reparator autorizat Hyundai Auto România pentru o confirmare privind aplicabilitatea campaniei asupra unitătilor detinute. Campania se aplica strict autovehiculului mai jos mentionat, produs in intervalul mai jos precizat, identificat de catre reparatorii autorizati Hyundai prin seria de sasiu.

Campanie recall vizază adaugarea unui material adiţional în zona surubului de montare al airbag-ului cortină. Acesta nu influenţează siguranta autovehiculelor afectate. De asemenea, nu există incidente raportate de functionarea necorespunzatoare a sistemului în cauză.

Ţările vizate de rechemări sunt: Bahrain, Israel, Iordania, Kuweit, Liban, Arabia Saudita, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Australia, Noua Zeelanda, Argentina, Barbados, Brazilia, Chile, Columbia, Costa Rica, Republica Dominicana, Jamaica, Panama, Paraguay, Peru, Filipine, Singapore, Gran Canaria, Ghana, Libia, Malawi, Mauritius, Africa de Sud, Zimbabwe, Albania, Armenia, Austria, Azerbaijan, Italia, Kazahstan, Macedonia, Moldova, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Marea Britanie, Ucraina, Serbia.

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide