Hyundai Romania derulează rechemări în service pentru modelul Santa Fe

Autor: Marius Vișan 20 dec. 2018 Știri auto
Hyundai Romania derulează rechemări în service pentru modelul Santa Fe

Începând de pe 5 decembrie, Hyundai Romania derulează o campanie de rechemare în service pentru modelul Santa Fe produs de la 1 septembrie 2017 până la 14 august 2018. 

Posesorii de autovehicule Hyundai având data de producţie în intervalele precizate au posibilitatea de a se adresa oricărui reparator autorizat Hyundai Auto România pentru o confirmare privind aplicabilitatea campaniei asupra unitătilor detinute. Campania se aplica strict autovehiculului mai jos mentionat, produs in intervalul mai jos precizat, identificat de catre reparatorii autorizati Hyundai prin seria de sasiu.

Campanie recall vizază adaugarea unui material adiţional în zona surubului de montare al airbag-ului cortină. Acesta nu influenţează siguranta autovehiculelor afectate. De asemenea, nu există incidente raportate de functionarea necorespunzatoare a sistemului în cauză.

Ţările vizate de rechemări sunt: Bahrain, Israel, Iordania, Kuweit, Liban, Arabia Saudita, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Australia, Noua Zeelanda, Argentina, Barbados, Brazilia, Chile, Columbia, Costa Rica, Republica Dominicana, Jamaica, Panama, Paraguay, Peru, Filipine, Singapore, Gran Canaria, Ghana, Libia, Malawi, Mauritius, Africa de Sud, Zimbabwe, Albania, Armenia, Austria, Azerbaijan, Italia, Kazahstan, Macedonia, Moldova, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Marea Britanie, Ucraina, Serbia.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide