Cum arată Hyundai Tucson Beast, exemplarul modificat pentru apariția în filmul „Uncharted”

Autor: ProMotor 02 feb. 2022 Știri auto
Cum arată Hyundai Tucson Beast, exemplarul modificat pentru apariția în filmul „Uncharted”

Designul și performanțele lui Tucson vor fi evidențiate în viitorul film Sony Pictures – „Uncharted”, modelul fiind modificat exclusiv pentru această pelicula și prezentat sub denumirea de Tucson „Beast”.

„Tucson este un SUV pregătit pentru nouă provocare – o vânătoare de comori”, a declarat Thomas Schemera, Executive Vice President, Global Chief Marketing Officer & Head of Customer Experience Division – Hyundai Motor Company. „Uncharted are milioane de fani în întreagă lume și suntem încântați să prezentăm performanțele și tehnologiile autovehiculelor noastre într-o manieră creativă, în linie cu abordarea Sony Pictures. Colaborarea Hyundai – Spider-Man: No Way Home a fost un succes extraordinar pentru promovarea IONIQ 5 și Tucson, iar acum așteptăm cu nerăbdare Uncharted”.

În film vor apărea mai multe modele din familia Hyundai

Alături de Tucson Beast, în film vor apărea Genesis G90, Genesis G80, Genesis GV80, dar și versiunea de serie a modelului Tucson.

„Uncharted” are la baza popularul joc video PlayStation cu același titlu, realizat de Naughty Dog. În această pelicula, hoțul inteligent – Nathan Drake (Tom Holland) – este recrutat de exploratorul de comori – Victor „Sully” Sullivan (Mark Wahlberg), pentru a recupera o avere pierdută de către Ferdinand Magellan în urmă cu 500 de ani. Cei doi lupta pentru a ajunge la premiul în valoare de 5 miliarde de dolari, înaintea răufăcătorului Moncada (Antonio Banderas).

Designul autovehiculului a fost creat de Divizia Hyundai Design & Technical Center din Irvine, California

Inginerii de la Hyundai au colaborat cu echipa Sony Pictures. Modificările față de versiunea de serie includ bară de protecție, anvelopele, dar și alte accesorii pentru un exterior robust, impunător.

Echipa Hyundai a creat o campanie distractivă care surprinde perfect spiritul de aventură al peliculei „Uncharted”, contribuind totodată la consolidarea parteneriatului”, a declarat Jeffrey Godsick, EVP Global Partnerships and Brand Management and Head of Location Based Entertainment – Sony Pictures Entertainment.

Înainte de lansarea în cinematografe a filmului, care va avea loc pe 18 februarie 2022, Hyundai demarează o campanie globală de marketing. Spotul video dedicat promovării îl prezintă pe actorul Tom Holland, în rolul lui Nathan Drake, la volanul modelului Tucson.

„Uncharted” este cel de-al doilea film din cadrul parteneriatului strategic Hyundai – Sony Pictures, după „Spider-Man: No Way Home”. Următoarea pelicula – „Spider-Man Across the Spider-Verse (Part One)” (continuarea filmului „Spider-Man: Into the Spider-Verse” care a câștigat premiul Oscar) – va avea premieră în luna octombrie 2022.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai



Comentarii
Inchide