Hyundai va lansa noul i30 Fastback N la Salonul Auto de la Paris

Hyundai va lansa noul i30 Fastback N la Salonul Auto de la Paris

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Hyundai va lansa la Salonul Auto de la Paris, noul i30 Fastback N, împreună cu pachetul „N Option”, care cuprinde noi optiuni pentru personalizarea modelului i30 N. Cu această ocazie vor fi prezentate şi Kona Electric şi Nexo.

Noul i30 Fastback N este cel de-al doilea model al Diviziei de Performanta Hyundai din Europa. Acesta este primul coupe in cinci usi din segmentul compact. Noile echipari „N Option”, alaturi de pachetul „N Line”, contribuie la imbunatatirea performantelor i30, pentru a oferi experiente placute clientilor.

“La editia din acest an vom dezvalui noua strategie a marcii, care are la baza trei elemente puternice: incredere, progres si performanta. Odata cu lansarea diviziei N, obiectivul nostru a fost de a adauga valoare emotionala brandului. Gama de modele de inalta performanta se extinde acum cu i30 Fastback N, care combina designul remarcabil al versiunii standard cu performanta si dinamismul i30 N”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product la Hyundai Motor Europa.

 Comentarii
Inchide