Hyundai Veracruz

Autor: Andrei Nan 08 ian. 2007 Știri auto

Noul model cu şapte locuri al celor de la Hyundai se doreşte a completa gama de 4×4 prin atingerea celei mai de sus ştachete. Compartimentul exclusivist al modelelor premium pare a fi un obiectiv de îndeplinit al celor de la Hyundai. Un prim pas prin care s-a demonstrat capabilitatea coreenilor a fost Hyundai Azera. Din punct de vedere al design-ul exterior se poate considera că Veracruz este foarte aproape. O linie curată, cu elemente cromate care aduc un plus de imagine. Interiorul este de asemenea garnisit cu elemete cromate, dar beneficiază şi de tapiţerie din piele, aşa cum îi stă bine unui automobil cu pretenţii.

Propulsia este asigurată de un V6 de 3,8 litri, care dezvoltă o putere de 260 CP, fiind cuplat la o cutie de viteze automată cu şase rapoarte. Transmisia se realizează pe roţile faţă în condiţii de rulare normală. Modul AWD poate fi cuplat la nevoie dacă situaţia dată impune o tracţiune 4×4. Acesta este gestionat electronic pentru a stabili cu exactitate care din cele două punţi are cea mai bună aderenţă. Sistemul electronic distribuie cuplul în mod egal pe cele două punţi (în condiţiile unei bune aderenţe la toate cele patru roţi).

Preţul cu privire la varianta pentru piaţa americană a noului automobil Hyundai nu a fost făcut oficial, dar există zvonuri care spun că acesta va depăşi 30.000 de dolari. Preţ care ar oferi un avantaj substanţial modelului, cel puţin pe piaţa americană.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide