I-a înfundat evacuarea cu spumă poliuretanică pentru că făcea prea mult zgomot

Autor: ProMotor 25 mai 2020 Știri auto

Cu toții am fost, cel puțin o dată, în situația de a fi treziți din cel mai dulce somn de zgomotul prea strident al unei evacuări de mașină „tunată”. Se pare că cineva a ajuns la capătul răbdării și s-a răzbunat într-un mod original pe cel care i-a tulburat somnul: i-a înfundat evacuarea cu spumă poliuretanică.

Intră în Galeria FOTO

Într-o postare pe Facebook, americanul Aaron Robinson, fan Ford și mândru posesor al unui Mustang, a încărcat o fotografie cu gurile de evacuare ale mașinii, blocate cu spumă poliuretanică. Postarea este însoțită de o altă fotografie care pare să fie un bilet lăsat de cel care pare a fi un vecin exasperat de zgomotul produs de evacuarea Mustangului.

„În sfârșit, te-am găsit! Vrei atenția noastră, nu vrei atenția noastră. Ai 14 zile să repari evacuarea sau s-o pui pe cea standard înapoi”, scrie vecinul supărat în bilet, care încheie și cu o amenințare. „Nu încerca să faci vreo prostie, o să regreți. Nu ai decât să suni la poliție sau să instalezi camere video, nimic nu te va salva. Repară-ți evacuarea!”

I-a înfundat evacuarea cu spumă. Care a fost reacția proprietarului mașinii

Robinson a postat ulterior un comentariu în care spune că a depus plângere la Poliție, adăugând „Sper că cineva va face covid și va avea parte de o moarte lentă pentru asta”. O idee cam extrem, am putea spune, dar vandalizarea unei mașini este în mod cert ilegală. Chiar dacă sigur se găsesc destui care să simpatizeze cu vecinul supărat.

Interesant, Robinson pare să fie posesorul unui model Mustang recent. Chiar dacă mașina lui este echipată cu o evacuare aftermarket, Ford oferă pe anumite modele Mustang un așa-numit Quiet Exhaust Mode, care poate reduce zgomotul evacuării cu până la 10 dB. Ford numește asta modul „vecin de treabă” și a fost ideea inginerului Steve von Foerster.

După cum au explicat cei de la Ford, acesta mergea mașina, un Shelby GT350, într-o dimineață, iar un vecin a sunat la poliție să se plângă de zgomotul deranjant al evacuării.

Nu este primul incident în care este implicat un Ford Mustang, după cum nu va finici ultimul. Într-o întâmplare la fel de bizară, un Ford Mustang GT a fost avariat de dealer, chiar înainte de a fi livrat clientului. Într-un alt accident, care deja să bătăi de cap companiilor de asigurări, șoferul unui Mustang închiriat a încurcat pedalele și s-a oprit într-un Rolls-Royce Dawn.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide