I-au dat CUPRAf de mers. Cel mai tare Leon stoc din istorie [FOTO]

Autor: Marius Vișan 06 dec. 2016 Știri auto

Zvonurile în legătură cu Leon Cupra facelift s-au dovedit a fi adevărate. Acesta nu numai că a obţinut un plus de 10 cai putere pentru un total de 300 CP (224 kW), însă veştile bune continuă cu faptul că versiunea break ST va fi disponibilă şi cu o opţiune de tracţiune integrală şi o cutie de viteze cu dublu ambreiaj.

Inginerii de la SEAT au apelat la acelaşi motor  2.0 TSI doar că acum au reuşit să stoarcă mai mult de la el, ajungând acum la un cuplu de 380 Newton-metri, ceea ce reprezintă o creştere considerabilă de 30 Nm, comparativ cu versiunea pre-facelift.

La exterior putem remarca spoilerele uşor mai agresive, un eleron spate şi jante cu design nou.

În legătură cu interiorul noului Leon oficialii spanioli au fost rezervaţi, în sensul că nu au publicat imagini, însă ne aşteptăm ca în viitorul apropiat să vedem câteva îmbunătăţiri şi la acest capitol.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide