Topul celor mai ieftine SUV-uri care pot fi cumpărate în România

Autor: Marius Vișan 11 oct. 2021 Știri auto

SUV-urile și-au creat o reputație foarte bună în ultimii ani, ele fiind printre cele mai apreciate mașini de pe piață.

Modelele urbane mici și compacte oferă avantaje precum un consum redus și o aerodinamică eficientă. Există, de asemenea, și avantajul de a avea o poziție mai ridicată printre celelalte mașini de pe șosea.

Din ce în ce mai mulți clienți trec de la mașinile clasice, joase, la SUV-uri sau crossovere. De cele mai multe ori, aceștia trebuie să se mulțumească cu tracțiunea față, dar există destule modele care pot fi cumpărate și cu tracțiune integrală.

Pentru cei care vor să schimbe mașina și să treacă la un SUV am alcătuit un TOP 3 modele accesibile care pot fi cumpărate în România în acest moment.

Topul celor mai ieftine SUV-uri care pot fi cumpărate acum în România

Intră în GALERIA FOTO

3. Suzuki Vitara

Suzuki Vitara este unul dintre cele mai cunoscute off-roadere, totuși modelul este apreciat și ca mașină potrivită pentru oraș. Oferă o gardă la sol ridicată (cu care poți trece lejer de orice bordură), suspensii confortabile și un spațiu interior generos. Prețul lui Suzuki Vitara, prin RABLA 2021 pornește de la 14.350 de euro.

2. Dacia Duster

SUV-ul produs la Mioveni are un preț de plecare care începe de la 14.200 de euro.

1. SsangYong Tivoli

Cel mai ieftin SUV (nou-nouț) care poate fi cumpărat azi în România este produs în Coreea de Sud și se numește SsangYong Tivoli. SsangYong Motor Company are experiență în construcția de automobile, fiind cel mai vechi producător auto din Coreea de Sud.

În luna octombrie, prețul promoțional pentru SsangYong Tivoli este de euro 13.990 de euro. După reducerea Rabla 2021 mașina poate fi cumpărată cu 12.475 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide