Imagine by Kia intră în producție. Când se poate comanda?

Autor: Elena Luchian 28 dec. 2019 Știri auto

Imagine by Kia intră în producție. Este anunțul făcut chiar de șefii companiei sud-coreene. Conceptul dezvăluit în primăvară, la Salonul Auto de la Geneva, va avea o versiune de serie începând cu anul 2021.

Informația a fost furnizată chiar de directorul operațional Kia Europa, Emilio Herrera, care a declarat pentru Auto News Europe că acest concept va deveni un model de serie în viitorul apropiat.

La baza viitorului model se va afla o platformă dedicată. Designul mașinii va fi unul îndrăzneț, inovator, foarte diferit de ceea ce am văzut până acum la modelele constructorului sud-coreean.

imagine-by-kia-concept-7

O grilă iluminată, un acoperiș cu linie descendentă, realizat din aceeași bucată de sticlă ca și parbrizul, portiere care se deschid în sensuri opuse și un portbagaj amplasat în față, în spațiul rămas liber pentru că nu există acolo un motor convențional, sunt elementele care definesc viitoarea Kia.

La bordul conceptului, se regăsesc materiale fine cum ar fi pielea și mătasea, dar și o consolă centrală care integrează nu mai puțin de 21 de display-uri de înaltă rezoluție. Sunt șanse mici ca această soluție de afișaj să ajungă și la versiunea de serie.

Kia păstrează misterul în privința specificațiilor viitorului model, care va fi, cu siguranță, unul electric, dar va dezvălui informații în apropierea momentului prezentării oficiale. Un alt lucru este sigur: Imagine by Kia în versiune de serie va veni cu noul logo al companiei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide