Imagini bizare surprinse de camera de bord a unei mașini, în plină noapte – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 25 ian. 2022 Știri auto

Doi bărbați au fost filmați de camera de bord montată pe un autoturism, în timpul unei confruntări aprinse, chiar pe mijlocul șoselei, în plină noapte. Incidentul s-a petrecut în toamna anului trecut, în zona Darwin, Northern Territory din Australia.

Doi bărbați au fost filmați în timpul unei bătăi de stradă destul de ciudate, la ore târzii din noapte. Disputa s-a desfășurat după ce mașina în care se aflau, un pick-up Holden Rodeo, s-a oprit brusc pe șosea.

Scena a fost surprinsă de camera de bord a unei mașini, în timp ce aceasta se oprea la intersecția cu drumul pe care se deplasau bătăușii. În filmare se poate vedea că una dintre ușile autovehiculului s-a desprins și aproape a căzut la pământ, după care se poate vedea cum unul dintre bărbați coboară din mașină.

Intră în GALERIA FOTO

Imagini bizare surprinse de camera de bord a unei mașinii, în plină noapte (2)
Imagini bizare surprinse de camera de bord a unei mașinii, în plină noapte (2)

Camera de bord a unei mașinii a surprins momentul bizar

Acesta a alergat spre cealaltă parte a mașinii, confruntându-se cu un alt bărbat, țipând și împingându-se unul pe celălalt.

Partea și mai ciudată a întâmplării ar fi că, la un moment dat, cei doi bărbați păreau să se îmbrățișeze, însă natura contactului nu a fost clară.

”Nu știu dacă să se îmbrățișeze sau să se omoare unul pe altul”, a spus persoana din mașina căruia s-a făcut înregistrarea, adăugând că nu numai ușa pasagerului a căzut, dar și geamul era spart.

În timp ce pasagerul încearcă să închidă ușa, un vehicul de poliție s-a apropiat de locul faptei din direcția opusă.

În cele din urmă, mașina a plecat în viteză de la locul indicentului, cu ușa din stânga atingând asfaltul, lăsându-i în urmă pe cei doi pasageri.

Se pare că, la scurt timp după aceea, pick-up-ul cu pricina a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului.

Un ofițer de poliție a fost auzit spunând că șoferul s-a ales cu câteva răni la umăr provocate de centura de siguranță.

VEZI VIDEO AICI

Sursă: News.com.au

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: News.com.au



Comentarii
Inchide