Imagini de la locul accidentului lui Mario Iorgulescu. Vitezometrul s-ar fi oprit la 240 km/h – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 10 luni Știri

Update 12 septembrie: La câteva zile de la recoltarea probelor s-a constatat că Mario Iorgulescu avea 0,80 g/l alcool pur în sânge, au declarat surse judiciare pentru Libertatea. Conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani, sau cu amendă penală.

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF Gino Iorgulescu, a fost transportat duminică dimineaţă la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost rănit grav într-un accident rutier soldat cu un deces, scrie MEDIAFAX.

Poliţia a anunţat că în jurul orei 03.00, un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

Chiar dacă în comunicatul de presă oferit de poliţie nu s-a precizat ce viteză ar fi avut bolidul de lux condus de Mario Iorgulescu, martorii de la faţa locului au declarat pentru că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de kilometri pe oră.

GALERIE FOTO de la locul accidentului

După impact, ambele maşini au ieşit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

În accident a murit şoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate şi probe biologice.

Conform oamenilor legii, şoferul care a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens, provocând practic impactul, este Mario Iorgulescu, care se afla la volanul unui Aston Martin. Celălalt şofer şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

GALERIE FOTO cu ambele maşini

Citeşte şi

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” – FOTO

Cum se făceau testele auto în România înainte de 1989 cu Dacia 1300. VIDEO

Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola – VIDEO

 

 

 Comentarii
Inchide