Imagini incredibile cu un excavator care târăște o țeavă de metal pe șosea – VIDEO

Autor: ProMotor 14 nov. 2019 Știri auto
Imagini incredibile cu un excavator care târăște o țeavă de metal pe șosea – VIDEO

Imaginile cu un excavator care târăşte o ţeavă de metal pe străzile din comuna vrânceană Soveja au devenit virale pe Internet. Filmarea a fost făcută de un şofer aflat în spatele utilajului, iar imaginile au atras numeroase comentarii pe Facebook.

În imagini apare un excavator care circulă cu viteză, tragând după el o ţeavă metalică de mari dimensiuni. În timpul deplasării se produc scântei şi zgomot şi, probabil, asfaltul este stricat. De aceea, cei care au vizionat imaginile cer ajutorul Primăriei pentru a-l identifica pe şoferul utilajului şi a-l trage la răspundere.

„A văzut si primarul? Trece prin faţa Primăriei. Cred că se uita pe geam”, a scris un vrâncean pe Facebook, în timp ce altul face haz de necaz: „Au camioane, dar avem asfaltul prea bun. Poate s-au gândit să-l strice. Sau să ascută ţeava”.

Alţi comentatori subliniază pericolul la care au fost expuşi ceilalţi şoferi: „Era frumos să-l scape şi să i se înfingă în radiator. Atunci chiar că era Dorel… În radiator, fier în fier. În parbriz să i se înfingă, să vezi atunci lumânări şi pomeni.

Şoferul excavatorului este angajatul Primăriei Soveja, o comună montană din judeţul Vrancea.

„Construim un pod la ieşirea din comună. Când s-a demolat podul, s-a stricat şi reţeaua de canalizare. Podul este în stadiu final, ne-am grăbit să reparăm şi canalizarea. Nu a mers nici măcar 500 de metri, nu putea fi urcată în camion pentru că avea opt metri. Ne-am grăbit pentru că pleca constructorul”, a declarat primarul comunei Soveja, Costică Ciolan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide