Imagini ireale surprinse la Suceava. Șoferul și pasagerul au sărit din mașina lovită de un tren

Autor: Elena Luchian 30 iul. 2021 Știri auto

Imagini ireale au fost surprinse de o cameră de supraveghere dintr-o localitate din județul Suceava. Șoferul și pasagerul dintr-o mașină au sărit în timp ce aceasta era târâtă de tren pe șine.

GALERIE FOTO

Șoferul nu s-a asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată și a vrut să traverseze șinele chiar în momentul în care, din partea dreaptă, se apropia un tren de călători. Nu a avut timp să traverseze însă. Așa că locomotiva a izbit mașina în plin.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de marți, 27 iulie, în localitatea Bivolărie din județul Suceava. Mașina șoferului neatent a fost lovită de un tren care călătorea pe ruta Suceava-Putna. Imaginile surprinse de camera de supraveghere arată cum mașina este târâtă de tren zeci de metri până când mecanicul locomotive reușește să oprească.

Din fericire, atât șoferul, cât și pasagerul său au reușit să sară din mașină în timp ce aceasta era târâtă de tren. Cei doi bărbați au suferit leziuni minore, notează stiridesuceava.net. Ei au fost evaluați la fața locului și au refuzat transportul la spital.

Nicio persoană din trenul de călători nu a fost rănită în urma acestui impact.

Mașina lovită de tren la Suceava, o Skoda Octavia RS cu volan pe dreapta

Mașina surprinsă de tren pe sine într-o localitate din județul Suceava este o Skoda Octavia RS break cu volan pe dreapta. Poziția șoferului nu a afectat însă, vizibilitatea în acest caz, mai ales că trenul se apropia chiar din partea dreaptă.

În imagini se poate observa cum primul care a reușit să sară din vehiculul aflat în mișcare a fost pasagerul din stânga. În urma lui, a sărit și șoferul. Skoda cu care călătoreau cei doi a fost complet distrusă în urma impactului.

Autoritățile sucevene au deschis un dosar penal pentru a stabili cu precizie condițiile în care s-a produs accidentul.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Suceava / captură video stiridesuceava.net



Comentarii
Inchide