Impact frontal între o Dacia Duster și un camion – FOTO

Autor: Marius Vișan 28 sept. 2021 Știri auto

Luni, 27 Septembrie 2021, a avut loc un accident rutier între un autoturism Dacia Duster și un camion. Incidentul rutier s-a petrecut în localitatea Păltinoasa, județul Suceava.

Conform Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bucovina al județului Suceava, au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD.

S-a înregistrat o singură victimă (din autoturism), care a fost încarcerată. Respectiva persoană, un bărbat, era conștientă și cooperantă, dar cu traumatisme multiple. Aceasta a fost preluată de paramedicii SMURD.

Intră în GALERIA FOTO

Dacia Duster are trei stele din cinci la testele Euro NCAP

Dacia Duster a trecut prin riguroasele teste de siguranță efectuate de Euro NCAP și a obținut doar trei stele din cinci.

Concluzii finale arătau că adulții sunt foarte bine protejați în cazul unui impact lateral, iar protecția la nivelul genunchilor este bună spre foarte bună.

Totodată, experții în siguranță auto au stabilit că în Dacia Duster protecția la nivelul capului este redusă pentru pasagerii din față și bună pentru cei din spate, pe când protecția oferită copiilor este mulțumitoare, cu scor mai modest în cazul unui impact frontal la copiii de 6 ani. Duster Oferă protecție în general bună pentru pietoni, dar cu rezultate mai slabe la baza parbrizului.

Sandero este singurul model Dacia care a luat patru stele la testele Euro NCAP. Testele de siguranță Euro NCAP au devenit cruciale atunci când îți cumperi o mașină nouă sau veche. Modul în care te protejează în timpul accidentelor îți poate salva viața.

Euro NCAP este o organizație privată care are propriile standarde ce sunt corelate cu normele de siguranță prevăzute de UE.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide