În cât timp atinge 100 de km/oră o Dacia Dokker Stepway – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto
În cât timp atinge 100 de km/oră o Dacia Dokker Stepway – VIDEO

 


Prezentată în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2014, Dacia Dokker Stepway este echipată cu protecţii din plastic pentru aripile laterale, spoilere restilizate şi un interior garnisit cu detalii de culoare albastră (pe bord şi scaune). Totodată, dotările standard includ un radio-CD cu Bluetooth, regulator/limitator de viteză, airbaguri frontale şi laterale pentru cei din faţă, aer condiţionat, geamuri electrice şi volan din piele (reglabil pe înălţime). Sistemul de navigaţie Media Nav este opţional şi costă 300 de euro plus 100 de euro pentru harta Europei. Oferta de motoare pentru Dokker Stepway oferă o singură unitate pe benzină (de 1,2 litri cu 115 CP) şi două dieseluri (tot de 1,5 litri, dar cu 75 CP sau 90 CP).

Dacă în legătură cu dotările şi motorizările lui Dokker ne-am lămurit, cei de la Throttlechannel.com ne propun să aflăm şi în cât timp atinge 100 de km/oră. Aşa că au luat o Dacia Dokker Stepway 1.5 dCi şi i-au dat pedală. Iată ce a ieşit: 




Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide