În curând păgubiţii de la Astra îşi vor primi banii înapoi. Află când

Autor: Marius Vișan 22 ian. 2016 Știri auto
În curând păgubiţii de la Astra îşi vor primi banii înapoi. Află când

 

 

În cursul nopţii trecute, Tribunalul Bucureşti a publicat sentinţa care validează falimentul companiei Astra Asigurări. Profit.ro a contactat nişte avocaţi care au declarat că în cel mult două termene de judecată, a căror programare nu poate dura mai mult de o lună, procedura va fi definitivă, iar Fondul de Garantare va putea începe să plătească despăgubiri.

„Cred că sunt şanse foarte mari să avem o decizie finală în maximum o lună de acum”, spune un avocat specializat în dreptul asigurărilor citat de Profit.ro. 

Astra a adunat de-a lunugul timpului mai mult de 52.000 de dosare de de daună. Conform unor estimări Fondul va avea de achitat aproximativ 680 de milioane de lei, iar cereri de despăgubire până în prezent au fost depuse de aproximativ 11.200 de persoane.

Citeşte şi Ruşii relansează o maşină celebră, o viitoare concurentă directă pentru Dacia

Citeşte şi FOTO. ”Umila” maşina folosită de Papa Francisc în vizita din SUA va fi scoasă la vânzare. Află modelul şi preţul

Citeşte şi Când vor funcţiona radarele fixe de pe DN 1? Avem răspunsul Poliţiei Române

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide