În Japonia, orice maşină este eligibilă de curse pe circuit

Autor: Andrei Ştirbu 16 iul. 2015 Știri auto
În Japonia, orice maşină este eligibilă de curse pe circuit

Există anumite asocieri pe care mintea noastră le face mecanic. De exemplu, când auzi „circuit”, te gândeşti automat la maşini puternice, create cu scopul principal de a flirta cu legile fizicii acolo unde regulile de circulaţie nu se aplică. Dacă te gândeşti la dubiţe sau la Kei truckuri, atunci să ştii că Japonia te aşteaptă cu drag.

D-Van Grand Prix este ideea lui Abe Takuro, un împătimit la motoarelor, care la un moment dat s-a întrebat amuzat ce ar fi dacă ar pune pe circuit dubiţele cu care el şi prietenii săi cărau motoarele până la circuit. Câteva luni (şi o gămadă de modificări mecanice) mai târziu, dubiţele Dodge, care până nu demult erau doar nişte cai de povară, se agăţau de vibratoare. De fapt, mai bine te las să le descoperi povestea, pe larg, în clipul de mai jos:

Nu, Japonia, nimic nu mai pare deplasat din ce vedem la tine. Dimpotrivă, nu faci decât să ne arăţi că pasiunea pentru chestiile motorizate nu cunoaşte limită de dimensiuni, înălţime sau masă. Distracţia vine în toate formele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide