În Pasajul Unirii plouă. Cu ce explicație vine administrația locală – VIDEO

Autor: Andreea Ditcov 12 ian. 2023 Știri auto
În Pasajul Unirii plouă. Cu ce explicație vine administrația locală – VIDEO

Din cauza precipitațiilor căzute în Capitală în ultimele zile, în Pasajul Unirii apa s-a infiltrat prin tavan.

În Pasajul Unirii plouă, apa căzută în urma precipitațiilor infiltrându-se în tavan și căzând în Pasaj prin locurile unde sunt montate corpurile de iluminat. În mai multe imagini video publicate de jurnalistul Vitalie Cojocari pe pagina sa, se poate vedea cum apa curge din plafonul pasajului direct pe carosabil și pe mașinile care își fac drum pe acolo.

Primăria Sectorului 4 a venit cu o explicație și au declarat pentru Libertatea, citată de Adevărul.ro, că problema a apărut din cauza unei avarii apărute la canivouri (structuri de beton care protejează conductele de apă și alte sisteme de utilități).

„A fost o acumulare de apă, însă problema a fost remediată. În momentul în care vor începe lucrările la planșeu, ele vor fi înlocuite cu unele noi, ca să nu mai existe niciun risc”, a transmis instituția.

VIDEO

Prea multe probleme apărute la acest pasaj în cele trei luni de la redeschidere

Pasajul a fost redeschis pe data de 4 septembrie, după ce a trecut printr-un proces de reabilitare ce a durat aproximativ două luni. Lucrările inaugurate cu 3 luni în urmă au costat administrația de sector 60 de milioane de lei.

De la redeschidere, în Pasaj au avut loc șase accidente. În primele zile, indicatorul de la intrarea pasajului a pus în dificultate două autocare, care au rămas agățate de acesta. Apoi, un tir a acroșat prelimitatorul de viteză, iar un camion a rămas blocat în pasaj, după ce a forțat trecerea și a deteriorat plafonul.

Cel mai grav incident de la redeschiderea pasajului a fost cel în care un autocar în care se aflau mai mulți turiști greci a agățat limitatorul de înălțime, care s-a prăbușit apoi peste autovehicul, strivind plafonul și pasagerii de la interior. Atunci, 21 de persoane au fost rănite și o alta a murit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook/Alexandru Daniel, Video - Facebook/Vitalie Cojocari


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide