În revista ProMotor nr. 105 din octombrie ”plouă” cu subiecte de top!

Autor: Dan Vache 07 oct. 2013 Știri auto

De acum, puteţi comanda revista ProMotor şi online AICI!

COVER STORY – COMPARATIV: Porsche Cayman versus Jaguar F-Type

Noul număr al revistei ProMotor v-a pregătit o confruntare periculoasă între două animale de pradă: o specie de crocodil teuton şi o felină britanico-indiană.

Test de adrenalină cu noul BMW M6 Coupe

Andrei Nan şi-a luat necesarul de adrenalină atunci când a urcat la volanul noului BMW M6 Coupe. Modelul bavarez l-a făcut să-i tremure buza de sus atunci când a descoperit ce senzaţii ii poate crea acea uzină V8 de 560 CP, care se ascunde sub capota lungă şi arcuită din faţa şoferului.  

ISTORIE – 50 de ani de Porsche 911

Porsche 911 a împlinit anul acesta 50 ani şi de aceea îi dedicăm 12 pagini mari şi late cu tot ce vreţi să ştiţi despre miticul model sportiv, de când a luat naştere şi până in zilele noastre. 

TEST-DRIVE cu noul BMW M550d

Nu. Nu este un M veritabil care iţi ridică părul pe mână atunci când apeşi prea tare şi cu un zâmbet tâmp pe pedala de acceleraţie, însă îi face faţă… cu mici excepţii.

GUIDARE-PILOTAREproba de pilotaj şi condus defensiv

Doi redactori ProMotor au absolvit şcoala de pilotaj şi condus defensiv, sau mai bine spus Guidare Pilotare. Cei doi au luat parte la un curs complet cu „rechizite” pe măsură: BMW M3, Seria 1M  şi Z4.

RUSH – povestea din spatele filmului

A fost considerat cel mai spectaculos duel din istoria motorsportului, iar acum e şi pe marile ecrane. Noi vă aducem povestea din spatele filmului.

În octombrie, ai toate noutăţile sezonului, inclusiv revista ProMotor nr. 105 în pachetul special la un super preţ!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide