În sectorul 6, străzile se dezinfectează cu elicopterul

Autor: ProMotor 03 apr. 2020 Știri auto

În sectorul 6, un elicopter va pulveriza apă oxigenată pentru a limita efectele răspândirii noului coronavirus. Operațiunea a fost numită “Ploaia de sănătate”.

GALERIE FOTO

Reprezentanții Primăriei Sectorului 6 explică, citând Organizația Mondială a Sănătății, că apa oxigenată este o substanță organică, antiseptică, deloc toxică, nici pentru oameni, nici pentru animale, dar eficientă contra virușilor.

„… Căutăm metode inovative de a dezinfecta spațiile publice, astfel încât mebrii comunității să se simtă în siguranță. Suplimentăm metodele clasice de a combate răspândirea noului coronavirus printr-o metoda nouă și mai rapidă pentru dezinfecție: pulverizarea aeriană. Nicio măsură nu este de prisos, dacă ajută la combaterea acestei pandemii”, a spus Gabriel Mutu, primarul sectorului 6.

Coronavirusul a redus de patru ori numărul de accidente rutiere

Soluția va fi pulverizată dintr-un elicopter Robinson, închiriat de Primărie și pilotat de pilotul Cornel Antonovici. Intervalul orar va varia în funcție de condițiile atmosferice. Poliția Locală va avertiza populația cu referire la această acțiune a Primăriei.

Ce străzi din sectorul 6 sunt vizate?

Elicopterul va pulveriza apă oxigenată în concentrație de maximum 1% pe arterele principale din setor, cum ar fi Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul Timișoara, Bulevardul Drumul Taberei, Crângași, Virtuții, strada Brașov, Bulevardul Ghencea și Prelungirea Ghencea, Bulevardul Vasile Milea și Bulevardul Geniului. Elicopterul va survola pentru a pulveriza apă oxigenată și zonele de blocuri din sector.

Operațiunea costă 52.000 de euro și acoperă 2.500 de hectare.

VIDEO:

 

O “Ploaie de sănătate”

Oameni buni,V-am promis că voi lua toate măsurile necesare prevenirii răspândirii acestui virus, CoVID19, care ne-a schimbat viața.Este de datoria unui primar să aibă grijă de comunitatea sa, iar eu sunt prezent zilnic la datorie, pentru a coordona toate acțiunile impuse de evoluția acestei pandemii.Ați auzit și poate ați și văzut astăzi un elicopter care a survolat Sectorul 6 și a pulverizat o substanță naturală, 100% biodegradabilă, prietenoasă cu mediul, cu animalele și cu plantele. Este o substanță ce se descompune în două elemente non-corozive (oxigenul și apa) și pe care o regăsim inclusiv în corpul uman, acolo unde luptă, alături de alți anticorpi, împotriva bacteriilor: peroxidul de hidrogen.Altfel spus, binecunoscuta ???̆ ?????????̆, este substanța pe care o folosim și noi, în concentrația indicată pentru diluție, între 0,5 – 0,8%, pentru a oferi o “Ploaie de sănătate” Sectorului 6.Astfel, cea mai rapidă metodă de a dezinfecta peste 2500 de hectare, din cele 3800 ale sectorului nostru, la 1 ban/mp se adaugă de astăzi programului nostru de combatere a noului coronavirus, CoVID19.Continuăm să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a ne ajuta comunitatea!#AlaturiDeTine #GabrielMutu#Primar #Sector6 #Bucuresti#TotulVaFiBine

Publicată de Gabriel Mutu pe Joi, 2 aprilie 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide