Încă o mașină a ajuns în fântânile din fața Casei Poporului – VIDEO

Autor: Marius Vișan 10 nov. 2021 Știri auto

Încă un șofer a plonjat în fântânile din fața Parlamentului. Viteza prea mare și carosabilul umed l-au făcut pe șofer să piardă controlul volanului și să ajungă într-una dintre fântânile arteziene din zonă.

Persoana aflată la volan nu a fost rănită și a ieșită singur din autoturism. Polițiștii au constatat că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Intervenția de ridicare a mașinii s-a dovedit destul de dificilă. La fața locului au ajuns trei platforme și o automacara, scrie Digi24.ro.

VIDEO

Locul pare blestemat

La începutul lunii octombrie, o altă mașină s-a răsturnat în fântânile arteziene de pe Bulevardul Unirii din București, aproape de Casa Poporului. Locul pare blestemat, asta după ce acolo, doar anul acesta, au avut loc mai multe astfel de incidente.

În octombrie a fost vorba de un autoturism marca Ford Edge se deplasa dinspre Piața Constituției către Piața Unirii, iar posibila cauză a accidentului este neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Chiar dacă a fost vorba de un SUV, se pare că tracțiunea integrală nu l-a ajutat în această situație.

În ultimele luni, cel puțin 5 mașini au ajuns în fântânile din fața Casei Poporului. Majoritatea acestor incidente au avut loc după lăsarea serii. De asemenea, a contat mult că asfaltul era alunecos.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide