Încă o mașină de poliție distrusă în București. Trei agenți au fost răniți

Autor: George Cristea 28 ian. 2021 Știri auto

Încă o mașină de poliție distrusă în București în urma unui accident petrecut joi pe Splaiul Independenței. Trei agenți de poliție au fost răniți în acest accident.

Intră în Galeria FOTO

Polițiștii sunt și ei oameni și, ca toți oamenii, mai greșesc uneori. Chiar și când se află la volan. Nu vorbim doar de situațiile în care aceștia nu poartă centura de siguranță, sau vorbesc ostentativ la telefon, în timp ce manevrează volanul și se uită sfidător la privirile acuzatoare ale celor din jur. Nu, uneori greșesc grav de tot, producând accidente terminate în secțiile de terapie intensivă ale spitalelor.

Nu vorbim de întâmplări izolate – astfel de accidente se întâmplă frecvent. Mai precis, de 3.006 de ori în ultimii patru ani. Trei. Mii. De. Ori! 58 dintre acestea au fost considerate grave iar 12 dintre accidente s-au soldat cu pierderi de vieți omenești. Unele sunt de Cascadorii râsului, așa cum a fost accidentul produs între o ambulanță și o mașină de poliție în prima zi a anului. Amuzant, dacă nu ar fi fost tragic – cei doi agenți de poliție au fost gravi răniți în acest accident inexplicabil.

Mașină de poliție distrusă în București. Trei polițiști răniți în impact. semne de întrebare

Joi seara, în București s-a produs un alt accident în care o mașină de poliție a fost distrusă. Din fericire, accidentul nu a avut consecințe grave, dar trei agenți de poliție au fost răniți. Cel mai probabil pentru că niciunul dintre aceștia nu purta centura de siguranță. Nu știm dacă agentul de la volan vorbea la telefon, dar există o probabilitate ridicată, dat fiind că ambele mașini se deplasau în aceeași direcție – dinspre Piața Unirii spre Piața Națiunilor Unite.

„În zona intersecției Calea Victoriei / Splaiul Independenței a avut loc un accident rutier între două autoturisme (una dintre mașini aparținând M.A.I., fiind vorba de o autospecială de la secția 10 de Poliție). În urma accidentului, au rezultat trei victime (două persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin, toți trei angajați M.A.I.) care au fost preluate de echipaje SMURD și transportate la Spitalul Militar și Spitalul Universitar de Urgență București, pentru îngrijiri medicale. La fața locului au fost solicitate platforme deoarece cele două autoturisme implicate sunt nedeplasabile” se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Potrivit unui raport întocmit de Ministerul Afacerilor Interne, valoarea totală a daunelor produse în accidentele în care au fost implicate mașinile de poliție în ultimii patru ani (2017-2020) se ridică la 13,6 milioane de lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide