Încă o versiune de performanță a lui Golf va fi dezvăluită la Geneva

Autor: Elena Luchian 21 feb. 2020 Știri auto

Volkswagen aduce la Salonul Auto de la Geneva încă o versiune de performanță a noului Golf. După ce a anunțat prezența la salon a lui Golf GTD, constructorul german pregătește și debutul lui Golf GTI.

Galerie foto Volkswagen Golf GTI 2017

Volkswagen a publicat prima imagine teaser cu viitorul Golf GTI. Mașina va primi o parte frontală complet diferită de versiunea standard, iar farurile vor fi unite de o bandă luminoasă LED și de o bandă de culoare roșie. Mașina va avea și o bară față nouă, dar și o grilă cu design special.

În partea posterioară, trebuie să-și facă apariția o bară cu difuzor integrat, pentru optimizarea fluxului de aer. Jante de mari dimensiuni, evacuări rotunde noi și un eleron în continuarea acoperișului vor anunța că este vorba despre un model de performanță.

Volkswagen Golf GTI Geneva

La bord, viitorul posesor de Golf GTI va regăsi tapițeria cu model de șah și noua generație a sistemului Digital Cockpit, un volan multifunctional nou îmbrăcat în piele și lumina ambientală cu 32 de culori.

După premiera mondială care are loc la Geneva luna viitoare, noul Volkswagen GTI va ajunge în showroom-uri în cea de-a doua jumătate a acestui an.

Versiunea GTI a fost dezvăluită în premieră în urmă cu 45 de ani, la Salonul Auto de la Frankfurt. De atunci, Volkswagen l-a reinventat iar și iar. Noua generație va fi prima mașină din clasa compactă care va prezenta conexiune Car2X cu alte vehicule. Va fi și prima generație a lui Golf GTI care va avea un bord complet digital.

Nemții promit că motorul turbo al lui GTI va depăși așteptările.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen



Comentarii
Inchide