Încep asfaltările de toamnă în Bucureşti. Unde va fi afectat traficul?

Autor: Cristian Agatie 23 aug. 2019 Știri auto
Încep asfaltările de toamnă în Bucureşti. Unde va fi afectat traficul?

Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor, efectuează, în această perioadă, reparaţii pe 165 de străzi, anunţă Biroul de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti, prin intermediul unui comunicat de presă remis Mediafax.

Astfel, se derulează lucrări de plombări şi reparaţii străzi/trotuare pe 165 de străzi aflate în administrare, după cum urmează:

Sectorul 1 – 56 străzi;
Sectorul 2 – 39 străzi;
Sectorul 3 – 34 străzi;
Sectorul 4 – 6 străzi;
Sectorul 5 – 18 străzi;
Sectorul 6 – 12 străzi.

De asemenea, în prezent sunt în desfăşurare lucrări de reparaţii extinse pe străzile: Teiuş, Vatra Luminoasă, Bucureşti Noi, zona Unirii, iar în perioada imediat următoare se vor executa lucrări extinse de reparaţii pe străzile Popa Nan, Sos. Chitila, sos. Nordului şi se vor amenaja 64 de locuri de parcare în spic, de utilitate publică, pe Calea 13 Septembrie.

Astfel, între str. Mihai Cioranu şi sos. Panduri se vor construi 32 de locuri de parcare, iar între str. Ion Popescu Gopo şi bd. Tudor Vladimirescu alte 32.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide