Inconştienţă! Un tânăr s-a filmat în timp ce zbura pe autostradă [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 04 ian. 2017 Știri auto
Inconştienţă! Un tânăr s-a filmat în timp ce zbura pe autostradă [VIDEO]

Un tânăr de 23 de ani din Dâmboviţa s-a filmat în timp ce mergea cu 220 de kilometri pe oră pe Autostrada A1. Apoi a postat filmul pe pagina sa de Facebook, neştiind că acest lucru îl poate lăsa fără permis, scrie Adevărul.ro.   

În goana sa pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, şoferul teribilist se arată chiar deranjat de faptul că alţi participanţi la trafic îi stau în cale, doar pentru că ei conduc regulamentar.    

Individul a fost atenţionat de prietenii săi, că ar fi bine să şteargă filmarea, pentru a nu fi sancţionat de poliţişti, însă şoferul teribilist pare a fi  mândru de fapta sa şi mai ales de maşina veche de 23 de ani, pe care şi-a cumpărat-o.    

Prieten: ”Şterge ăsta, că te ia garda!”

Marian: ”N-are cu ce, mă! Lasă bă să vadă ce poate să facă o  maşină de 23 de ani!”  

Prieten: ”Stai că îl descarc  şi îl pun pe site-ul poliţiei  Găeşti!” 

Marian: ”Chiar te rog! Păi  dacă am cu ce mă…”

Chiar dacă Marian a scăpat de radar pe Autostradă, acum riscă să rămână fără permisul de conducere. Poliţia Rutieră se va sesiza în acest caz.

VIDEO

Sursă: Adevărul.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide