INCREDIBIL: poliţia germană a confiscat cel mai ciudat BMW!

Autor: Oraan Mărculescu 26 iul. 2013 Știri auto

Un poliţist german din Eibenstock, Saxonia, aflat într-o misiune obişnuită de patrulare pe şosea, a observat o maşină decapotabilă ciudată, cu patru tineri în ea, în costume de baie, unul dintre ei stând pe partea din spate, iar restul în interiorul maşinii, dar nu pe scaune, cum ar fi fost normal.

Deoarece maşina, pe lângă modificările bizare (lipsă parbriz sau margini din lemn), nu avea nici numere de înmatriculare, agentul s-a angajat în urmărirea vehiculului. Cel de la volanul maşinii nu a răspuns semnalelor poliţistului şi a încercat să fugă, virând spre o parcare. Moment în care din maşină s-a revărsat o cantitate nu tocmai mică de… apă!

Tinerii au luat-o la sănătoasa după ce au oprit maşina, traversând înot un mic râu din apropiere, în timp ce poliţistul constata cu uimire că oprise un BMW modificat în… piscină mobilă! Adică habitaclul era sigilat şi vopsit în albastru, maşina putând fi condusă datorită montării unui scaun în dreptul volanului.

Ulterior, unul dintre tineri s-a întors la maşină pentru a-şi recupera lucrurile din portbagaj, declarând totodată că el era şoferul. Poliţia a constat că tânărul era în stare de ebrietate, aşa încât totul s-a terminat la secţie. Acolo unde specialiştii germani au avut mari bătăi de cap în formularea acuzaţiilor, în principal cele ţinând de conducerea unui autovehicul neomologat…

Cum vi se pare ideea acestui BMW-piscină? Credeţi că la noi ar prinde o astfel de idee?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide