Inedit: dacă ţi-a dispărut pisica, verifică maşina. S-ar putea să ai o surpriză…

Autor: Oraan Mărculescu 19 apr. 2013 Știri auto

Povestea începe simplu: proprietarul unei utilitare VW Transporter decide să îşi ducă maşina la spălătorie. Pe drum aude nişte zgomote mai ciudate din compartimentul motor, dar nu le dă atenţie, urmând a le rezolva mai târziu.

În timp ce maşina este la spălat, se aud din nou zgomote ciudate dinspre ea, dar proprietarul şi cei de la spălătorie nu le dau, din nou atenţie. De-abia când ajunge cu maşina la benzinărie, pentru alimentare, proprietarului i se pare că sunetele venind de sub capota motorului nu prea au legătură cu mecanica.

Ci mai mult cu… mieunatul unei pisici. Nu mică i-a fost surpriza când a descoperit că, în spatele farului, era captivă pisica pe care o credea acasă! Pe numele ei Murli, pisica a devenit repede o vedetă pe plan local în Australia.

Motivul este simplu: a supravieţuit nu doar unui drum de peste 20 de kilometri prinsă în compartimentul motor (vă închipuiţi căldura, vibraţiile şi zgomotele pe care le-a suportat animalul!), dar a trecut şi prin furcile caudine la spălătorie. Probabil de acum înainte proprietarul va verifica unde este pisica de fiecare dată înainte să plece cu maşina…

VOI CE EXPERIENŢE AŢI AVUT CU ANIMALUL DE COMPANIE ŞI MAŞINA PERSONALĂ?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide