Infiniti lansează primul website global al mărcii

Autor: Dan Vache 30 iul. 2009 Știri auto
Infiniti lansează primul website global al mărcii

În 1989, când Infiniti a pornit la drum, apariţia primului website din istorie era încă la doi ani distanţă. În cele două decenii care au urmat, au avut loc nenumărate evenimente care au marcat atât istoria Infiniti, cât şi universul Internetului.  Acum, cu ocazia aniversării a 20 de ani de existenţă, Infiniti anunţă cu mândrie lansarea unui nou website, de talie mondială de data aceasta, pentru a promova o marcă de lux cu adevărat recunoscută în întreaga lume şi prezentă, în momentul de faţă, pe 32 de pieţe.

Infiniti.com este noua adresă Web pentru tot ceea ce înseamnă Infiniti” a afirmat Toru Saito, Vicepreşedinte şi şef al Diviziei de afaceri Infiniti la nivel global.  „La fel ca şi maşinile, site-ul Web iese în evidenţă prin faptul că lucrurile sunt puţin diferite, oarecum mai speciale şi ceva mai bune.”

Site-ul Infiniti.com a fost lansat iniţial pentru piaţa din Statele Unite.  Acum a fost relansat, astfel încât, pentru prima dată în istoria de 20 de ani a mărcii, site-ul Infiniti.com oferă un singur portal Web unde oameni din toate colţurile lumii se pot bucura de o experienţă grafică 3D revoluţionară, care aduce la viaţă fiecare element al maşinilor Infiniti.  Infiniti.com este acum destinaţia globală pentru utilizatorii care doresc să descopere în profunzime marca Infiniti.

Vizitatorii pot vedea cele mai noi modele Infiniti într-un format vizual uluitor, cu opţiuni de navigare deosebite, o experienţă greu de egalat de cea oferită de un site auto obişnuit. Toate modelele noi vor fi dezvăluite pe site-ul Infiniti.com, iar aspectele legate de design şi tehnologie, precum şi specificaţiile tehnice vor fi prezentate într-un mod incitant cu ajutorul unor tehnologii moderne. Vizitatorii website-ului Infiniti.com vor avea senzaţia că pot atinge tabloul de bord, pot simţi puterea motorului şi mirosul tapiţeriei din piele. Maşinile, compania, ştirile, oamenii, tehnologia, filosofia, moştenirea etc., toate sunt menite să sublinieze esenţa concepţiei Infiniti ce plasează clientul în centrul atenţiei.

Gruparea a tot ceea ce are mai bun de oferit Infiniti în materie de experienţă online într-un singur site fără compromisuri a devenit posibilă datorită globalizării tot mai puternice a mărcii. Totodată, prin această lansare, marca are o singură poartă de acces către reţeaua sa de site-uri naţionale individuale, unde potenţialii cumpărători şi actualii proprietari pot descoperi informaţii locale specifice despre Infiniti.

În acelaşi fel în care maşinile Infiniti uimesc la tot pasul, noul site global Infiniti va fi o sursă de inspiraţie la fiecare click.  Infiniti.com: o lume, un drum, un site.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide