Informaţii despte noua fabrică Volkswagen din Turcia. Cam ce a pierdut România

Autor: Marius Vișan 27 sept. 2019 Știri auto
Informaţii despte noua fabrică Volkswagen din Turcia. Cam ce a pierdut România

Volkswagen Group se apropie de o decizie privind construirea unei noi fabrici multibrand în Turcia, a declarat Andreas Tostmann, şeful de producţie al mărcii VW.

„Suntem în discuţii finale cu Turcia”, a declarat joi Tostmann jurnaliştilor de la Berlin, informează autonews.com.

Tostmann a spus că se aşteaptă ca discuţiile cu guvernul turc să fie finalizate în două săptămâni sau chiar mai devreme. Fabrica ar costa peste 1 miliard de euro. Aici se vor produce aproximativ 300.000 de vehicule pe an, inclusiv VW Passat şi modelele precum Skoda Superb, care apoi vor fi exportate în Europa de Est.

Noua uzină va angaja aproximativ 4.000 în Manisa, lângă Izmir, în vestul Anatoliei, construcţia ar putea începe la sfârşitul anului 2020, iar producţia începând din 2022. Turcia este locaţia favorizată de VW pentru fabrică, dar un alt loc din Bulgaria este, de asemenea, luat în considerare.

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6×6 nu e în stare să urce o mică rampă – VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide